Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cupluri „de aur”, premiate de Primărie şi Consiliul Judeţean
Florin Răchitan  - Miercuri, 24 Aprilie 2013

După cum are obiceiul în fiecare lună, primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, împreună cu viceprimarul Radu Roca, au premiat miercuri, în sala de căsătorii a Primăriei municipiului Satu Mare, un număr de 36 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie.

           

La acest eveniment au participat şi preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, respectiv Mircea Govor, care au ţinut şi ei să felicite cele mai longevive cupluri.

 

Edilul-şef a înmânat fiecărui cuplu ,,de aur” câte o diplomă şi suma de 500 de lei, le-a urat multă sănătate, spor la toate şi un ,,La Mulţi Ani” din toată inima.



 

De asemenea, Adrian Ştef a transmis un mesaj de felicitare premianţilor zilei: „Această premiere este un prilej pentru a adresa bunicilor şi părinţilor noştri cele mai calde gânduri de preţuire şi recunoştinţă. Ştiu însă că nu de preţuire şi recunoştinţa duc lipsă cei care au muncit o viaţă întreagă, ci de sprijin concret din partea noastră.


 

Fără îndoială că mai avem foarte multe de făcut. Pensiile sunt încă mici, iar ajutorul pe care îl acordăm bătrânilor, încă insuficient. Dar am arătat că se poate. Cu voinţă, cu determinare, cu măsuri corecte, cu grijă şi preocupare, lucrurile încep să se mişte spre direcţia cea bună şi avem motive să fim optimişti. Vă urez La Mulţi Ani şi să ne vedem la aniversarea a 60 de ani de căsnicie”!




1511 vizite
Distribuie pe